Om oss

Maria Jacobsson

Jag som driver kliniken heter Maria Jacobsson. Jag har gått en 5-årig universitetsutbildning i kiropraktik på The Anglo European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth i England, som tillhör universitetet i Portsmouth. Efter fyra år tog jag en Bachelor of Honours Degree och efter ytterligare ett år en Masters Degree i kiropraktik.

När jag var färdig med min utbildning 1999 stannade jag kvar i England och arbetade där i två år. 2001 flyttade jag hem till Sverige och tog då över den här kliniken efter min pappa Ulf Jacobsson, som drivit kiropraktorklinik i Helsingborg sedan 1970-talet.

Maria Jacobsson Kiropraktik är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR, som samlar alla legitimerade kiropraktorer i Sverige med akademiskt och internationellt erkänd examen.

Anna Degerfalk

Här arbetar också Anna Degerfalk, som började i min klinik den 9/1 2017. Anna tog sin examen från Syddansk Universitet i Odense, Danmark, 2012 och gjorde sin AT på Ryggcentrum Lund där hon efterföljande arbetade en tid. Senaste åren har Anna varit verksam i Höganäs och sedan 2017 här på Olympia Kiropraktorklinik.

Anna är bland annat vidareutbildad inom behandling av barn och gravida och behandling av extremiteter, dvs. armar och ben. Hon har även varit med att publicera en artikel om ryggundersökning hos unga.

Maria Jacobsson

Anna Degerfalk

Medlemmar i